Рішення міської ради VІІ скликання

71 сесія міської ради 11 квітня 2019 року

Четвер, 11 квітня 2019 15:39

Завантажити рішення

Завантажити протокол

Завантажити аудіозапис

Завантажити результати голосувань

Перелік рішень, прийнятих на
71 сесії міської ради 11 квітня 2019 року

1/71.    Звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Кам’янця-Подільського за 2018 рік.
2/71.    Про встановлення пільгової орендної плати орендарям нежитлових приміщень комунальної власності міста.
3/71.    Про внесення змін до рішення 63 сесії міської ради від 06.11.2018 № 4/63.
4/71.    Про визначення переліку послуг з управління багатоквартирним будинком.
5/71.    Про надання дозволу КП «Комунтранссервіс» на укладання договору поділу майна, що перебуває у спільній частковій власності.
6/71.    Про надання дозволу КП «Міськтепловоденергія» на укладання договору поділу майна, що перебуває у спільній частковій власності.
7/71.    Про роботу Кам’янець-Подільського ВП ГУНП в Хмельницькій області за 2018 рік.
8/71.    Звіт про роботу постійної комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності за 2018 рік.
9/71.    Звіт КП «УК «Господар» про фінансово-господарську діяльність у 2018 році.
10/71.    Звіт КП «УК «Південь» Кам’янець-Подільської міської ради, ДП «УК «Південне» КП «УК «Південь» Кам’янець-Подільської міської ради про фінансово-господарську діяльність у 2018 році.
11/71.    Про затвердження Програми «Забезпечення контролю за благоустроєм та санітарним станом і оперативного інформування на території міста Кам’янця-Подільського у 2019 році».
12/71.    Про погашення зобов’язань по оплаті кредиторської заборгованості комунального підприємства «Редакції газети Кам’янець-Подільський вісник».
13/71.    Про затвердження Програми «Ремонтно-реставраційні роботи на пам’ятку архітектури національного значення Петропавлівської церкви 16 ст, охор. № 744, за адресою вул. Татарська, 9 в м. Кам’янець-Подільському, Хмельницької області».
14/71.    Про виділення коштів з міського бюджету на збільшення статутного капіталу комунального підприємства «Комбінат благоустрою».
15/71.    Про внесення змін та доповнень до рішення 66 (позачергової) сесії міської ради від 21.12.2018 № 12/66 «Про міський бюджет на 2019 рік» та додатків до нього, з врахуванням змін та доповнень, внесених рішенням 69 (позачергової) сесії міської ради від 21.02.2019 № 10/69, рішенням 70 сесії міської ради від 06.03.2019 № 7/70.
16/71.    Про затвердження протоколу засідання постійно діючої комісії з розгляду і вирішення земельних спорів від 22 березня 2019 року.
17/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Мічуріна (біля будинку № 24б) Атаманюку Г.М.
18/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Привокзальна, 24 Полуботкіну С.А.
19/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Шевченка (в дворі будинку № 4) Лиськовій І.І.
20/71.    Про надання згоди на поділ земельної ділянки за адресою вулиця Руслана Коношенка.
21/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою площа Вірменський ринок, 5 Національному історико-архітектурному заповіднику «Кам’янець».
22/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Крип’якевича, 2а Кам’янець-Подільському міському спортивно-технічному клубу товариства сприяння оборони України Хмельницької області.
23/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Огієнка, 79 Козярській Ю.Л.
24/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою площа Польський ринок, 5/1 Ступницькій Г.Я.
25/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Руслана Коношенка (згідно графічних матеріалів) Міхалевському А.Р.
26/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Руслана Коношенка (згідно графічних матеріалів) Заголдному В.П.
27/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Руслана Коношенка (згідно графічних матеріалів) Борису О.А.
28/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Софії Русової (згідно графічних матеріалів) Лук’янчуку М.М.
29/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Стуса (згідно графічних матеріалів) Пуздиміру І.М.
30/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Стуса (згідно графічних матеріалів) Гусці В.М.
31/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Турчина (згідно графічних матеріалів) Абібуллаєву Р.А.
32/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Наталі Кащук Архіпову А.С.
33/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою провулок Північний Могільовському С.В.
34/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Чехова (згідно графічних матеріалів) Білоусу М.І.
35/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Чехова (згідно графічних матеріалів) Продану В.І.
36/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Молодіжна (згідно графічних матеріалів) Змієвському А.В.
37/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Молодіжна (згідно графічних матеріалів) Шабазі Д.А.
38/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Молодіжна (згідно графічних матеріалів) Сіранчуку В.П.
39/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Драй-Хмари (за будинком № 3) Губанову О.Ю.
40/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території міста Кам’янець-Подільський (відповідно до графічних матеріалів) Скобару А.А.
41/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Північна, 48, гараж 6 Лярго О.Ю.
42/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Північна, 48, гараж 2 Ангельській С.Л.
43/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Привокзальна, 27 Гонтару Д.І., Горбатюк О.І.
44/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Привокзальна, 27 Смицькому А.М., Чухрію О.В.
45/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Привокзальна, 27 Тихолазу С.В., Бортковій А.В.
46/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Привокзальна, 27, гараж 43 Мінкіній Л.А.
47/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Саксаганського, 1д, гараж 2 Мастикаш Н.І.
48/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Саксаганського, 1”д”, гараж 8 Сціборовській О.В.
49/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Саксаганського, 1”д”, гараж 9 Сціборовській О.В.
50/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою провулок Північний, 7б Ткачуку О.Г.
51/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Мазуру Д.Г.
52/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Поважному В.В.
53/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Мостовому П.М.
54/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Крохмалюку В.В.
55/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Бичеку Д.О.
56/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Куніцькому О.А.
57/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Василенку П.С.
58/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Лауті С.М.
59/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Мотильову Д.В.
60/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Карвіго О.В.
61/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Левицькому О.Р.
62/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Мар’яніну Ю.М.
63/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Клевачу В.В.
64/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Зюльковському І.Л.
65/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Гетманчуку Р.С.
66/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Сухоруку М.В.
67/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Яцемирському І.М.
68/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Меркулову О.В.
69/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Дубковецькому Д.В.
70/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка Гаврилюку Д.В.
71/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Пушкінська, 47 Батінському В.Ю.
72/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Пушкінська, 47 Глаговському О.Г.
73/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою проспект Грушевського, 1/9 Фабіянському О.Ю.
74/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Чехова, 12 Прокоповій Л.І.
75/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою провулок Шевченка, 13 Мельник Т.В.
76/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Шевченка, 46а Андросовій Г.І.
77/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Суворова, 57 Жекич Ю.Б.
78/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Суворова, 57”б” Дорофей С.В.
79/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Суворова, 57”в” Любінецькій І.І.
80/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Маршала Харченка, 35/57 Мозолюку Д.А.
81/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Кренкеля, 5 Шмідт І.Г.
82/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Кренкеля, 5а Шмідту В.Г.
83/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Слепньова, 8 Пукас Л.І.
84/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Нігинське шосе (згідно графічних матеріалів, земельна ділянка № 1) Комару О.В.
85/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Нігинське шосе (згідно графічних матеріалів, земельна ділянка № 2) Бушуєву Є.І.
86/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Нігинське шосе (згідно графічних матеріалів, земельна ділянка № 3) Жончуку І.В.
87/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Нігинське шосе (згідно графічних матеріалів, земельна ділянка № 4) Карпенко А.І.
88/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Нігинське шосе (згідно графічних матеріалів, земельна ділянка № 5) Галінській А.О.
89/71.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Нігинське шосе (згідно графічних матеріалів, земельна ділянка № 6) Тарасюк А.В.
90/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Кіргізова, 21 Гончарук Н.В.
91/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Вірменська, 3а Маковецькому Р.О.
92/71.    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Смотрицька, 10а Гросарчуку В.К.
93/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Голосківське шосе, 1 та передачу її в постійне користування Дочірньому підприємству “Хмельницький облавтодор” Відкритого акціонерного товариства “Державна акціонерна компанія “Автомобільні дороги України”.
94/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою проспект Грушевського, 25 та передачу її в оренду Боднару М.І.
95/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Шевченка, 46 та передачу її у власність Яворському Б.Й.
96/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою провулок Козачий, 5 та передачу її у власність Федічкіній Є.Ф., Федічкіній Л.А.
97/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Софії Русової та передачу її у власність Буймістеру В.І.
98/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Стуса та передачу її у власність Данчуку О.П.
99/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Суворова та передачу її у власність Аносову Ю.М.
100/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Саксаганського та передачу її у власність Гирі В.В.
101/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою провулок Північний та передачу її у власність Палилюльку А.О.
102/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою проспект Грушевського та передачу її у власність Яворському Р.М.
103/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою проспект Грушевського та передачу її у власність Яворському П.Р.
104/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Арнауту І.І.
105/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Ярощуку Т.В.
106/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Валявському В.Д.
107/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Ганголі О.О.
108/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Батінському В.Ю.
109/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Фомову А.Л.
110/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Волосинчуку О.С.
111/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Кононову М.В.
112/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Тімірязєва (за будівлею № 82Б) та передачу її у власність Ільчуну В.В.
113/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою проспект Грушевського та передачу її у власність Гульку І.Г.
114/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка та передачу її у власність Музичці Я.І.
115/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка та передачу її у власність Сімборському І.В.
116/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка та передачу її у власність Чалому О.О.
117/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка та передачу її у власність Чеботарю В.В.
118/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка та передачу її у власність Гусці В.М.
119/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка та передачу її у власність Овчаруку О.М.
120/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Пушкінська та передачу її у власність Семенишину М.О.
121/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця 30 років Перемоги, 14”а”, гараж 11 та передачу її у власність Бондарчуку А.С.
122/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Маршала Харченка, гараж 35/67 та передачу її у власність Вакарчуку О.В.
123/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Лесі Українки, 46 та передачу її у власність Турняк Г.В.
124/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою гаражний кооператив № 6, гараж 129 та передачу її у власність Петришину І.М.
125/71.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Князів Коріатовичів (навпроти будинку № 16) та передачу її у власність Швецю С.Б.
126/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Крип’якевича, 3 та передачу її в оренду Процику Ю.С.
127/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Симона Петлюри, 30а/6 та передачу її у власність Онятицькому І.П.
128/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Північна, 29 та передачу її у власність Пенхоржевській Л.І.
129/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою провулок Київський, 2 та передачу її у власність Рябцеву С.П., Рябцевій Т.А.
130/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Маршала Харченка, 35/32 та передачу її у власність Фурмановій О.С.
131/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Північна, 10а та передачу її у власність Крищук Н.М.
132/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Веліканова, 28 та передачу її у власність Ковальській О. В., Пілат В. В.
133/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Павлова, 14 та передачу її у власність Дем’яновій А.А., Дем’яновій К.І.
134/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Мічуріна, 23 та передачу її у власність Ковбар В. В., Гніздовській Л. Т.
135/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою провулок Жванецький, 7”б” та передачу її у власність Мазур Л.П.
136/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Лесі Українки, 31”б” та передачу її у власність Гудзю О. А., Боднарчук А. М.
137/71.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вулиця Вали, 5 та передачу її в оренду Сікорському В.Г., Сікорській В.Г.
138/71.    Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок за адресою вулиця Північна, 66.
139/71.    Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок за адресою вулиця Нігинське шосе, 1 та припинення договору оренди землі, укладеного між Кам’янець-Подільською міською радою та Гаспаряном Л.А.
140/71.    Про припинення права користування земельною ділянкою Сарканича В.І. за адресою вулиця Ценського, 1 (нова назва вулиця Винниченка, 1”а”) та передачу її в оренду Сарапін О.В.
141/71.    Про припинення права користування земельною ділянкою МПП “Мінолта-М” за адресою проспект Грушевського, 40/2 та передачу її в оренду Шендеруку М.М.
142/71.    Про припинення договору оренди землі площею 2,1939 га. за адресою проспект Грушевського, 1/9 та визнання його таким, що втратив чинність.
143/71.    Про припинення договору оренди землі, укладеного між Кам’янець-Подільською міською радою та Гордійчук В.В. за адресою вулиця Чехова, 10.
144/71.    Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою вулиця Чехова, 10 Буратинській О.М.
145/71.    Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою вулиця Миколи Гордійчука, 33 Насобкову М.В.
146/71.    Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою вулиця Космонавтів, 13 Белінській Л.М., Малайдах І.М.
147/71.    Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Кам’янець-Подільською міською радою та Медянець Т.Г. за адресою вулиця Привокзальна, 5.
148/71.    Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Кам’янець-Подільською міською радою та Кріль Л.Р. за адресою вулиця Князів Коріатовичів, 8а.
149/71.    Про поновлення дії договору оренди землі, укладеного між Кам’янець-Подільською міською радою та Пічкуром О.В. за адресою вулиця Миколи Гордійчука, 9а (стара назва вулиця Жукова).
150/71.    Про продовження терміну дії дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вулиця Чехова (біля будинку № 45) Шевцову О.Б.

Прочитано 2306 разів
zapitannia do vladi small

Анонси

Для підтримки і безпеки кам'янчан у надзвичайній ситуації створено ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Тут можна безкоштовно відпочити, зігрітися чи підзарядити гаджет навіть в умовах тривалої відсутності світла:
Ліцей №3 (вул. Панівецька, 11) - тел. 067 89 61 157, 097 960 60 54, 097 437 72 89
Ліцей №12 (Будівельників, 19) - 097 69 81 569, 067 594 84 05, 067 741 40 68
Ліцей №9 (Драгоманова, 12) - 067 38 43 927, 067 275 01 40, 097 414 59 36
ДНЗ №17 «Світлячок» (Довга, 3) - 097 57 96 110, 097 761 76 23, 096 646 94 97, 097 021 81 45
Ліцей №17 (Розвадовського, 8) - 097 71 82 919, 098 763 51 78, 097 430 47 97
Ліцей №6 (Молодіжна, 7) - 068 044 98 25, 096 574 61 28, 097 660 67 33
Ліцей №7 (Миколи Гордійчука, 27) - 067 38 42 936, 097 805 28 31, 097 430 47 65
Ліцей №14 (Героїв Небесної Сотні, 17) - 097 610 48 58, 097 900 27 60, 098 907 72 60

Прийом громадян

priyom gromadyan small

administr poslugi small

Електронна черга в ДНЗ

elcherga dnz small