Версія для друку
Новини

Людина - не товар!

Середа, 15 травня 2019 08:10

13-14 травня у Хмельницькому проходив дводенний тренінг «Організація допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми та інших форм насильства» для працівників органів соціального захисту населення, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служб у справах дітей  Хмельницької області.

Від Кам’янця-Подільського у заході взяла участь фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Коробчук.

Подібні навчальні заходи в нашій області проводить БФ «Ксена» у рамках реалізації Хмельницького обласного компоненту проекту ОБСЄ «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».

Метою таких тренінгів є підвищення обізнаності суб’єктів Національного механізму взаємодії щодо ефективного впровадження законодавства України в сфері протидії торгівлі людьми на регіональному рівні та набуття ними практичних навичок виявлення та перенаправлення постраждалих з метою захисту їхніх прав та надання допомоги.

Після навчання учасники отримали сертифікати відповідного зразка.

222324

Прочитано 174 разів