Версія для друку
Новини

Провулок Лагерний пропонують перейменувати

Понеділок, 10 квітня 2017 08:15

«Відповідно до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», рішення 83 сесії Кам’янець-Подільської міської ради VI скликання від 21.04.2015 № 162/83 «Про створення реєстру назв вулиць міста, які пропонуються до перейменування», враховуючи протокол засідання міської топонімічної комісії від  04.04.2017 № 3, Департаментом містобудування та архітектури Кам’янець-Подільської міської ради підготовлено проект рішення сесії Кам’янець-Подільської міської ради «Про перейменування провулку міста Кам’янця-Подільського», згідно якого пропонується перейменувати провулок Лагерний на провулок Миколи Тарнавського.


З метою врахування громадської думки та інтересів жителів міста, пропоную надати пропозиції з питань перейменування вказаного вище провулку міста Кам’янця-Подільського.

Відповідно до Порядку проведення громадських обговорень під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989, пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.
    
Пропозиції та зауваження приймаються у письмовому вигляді до 12 червня 2017 р. за адресою: м. Кам’янець-Подільський, майдан Відродження, 1, каб. 113, або на електронну адресу E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прочитано 339 разів